terbaik :)

askum :)
hye selamat malam kawan2 and blogger :)
puasa dah masuk pertengahan bulan kot,lagi berapa minggu nak raya,2minggu macam tu lah kan..haishh time camni nya time lah ramai orang dah sibuk kemas rumah,cantik kan rumah,macam2 lagi..untung orang yang ade family..mak ayah,abang kakak adik atuk nenek..tentu seronok kan bila raya nanti family kita sempurna :)
tapi taklah pada aku,sebap 4tahun raya tiada makna pun pada aku..kerana im the singla human being in the world..no one in my life anymore after my mom meninggal..aku bersyukur juga aku ada keluarga angkat aku kat tempat lain,tapi suasana itu tak sama lain2..haishh tak mau lah sambung nanti macam2 lak aku ingat..biar lah aku sorang je yang tau kisah hidup aku ni sendiri ^_^ 


hee ape yang aku nak story kan,mungkin ade 2story,good news and bad news..wich one nak baca...jom baca about bad news ok..the bad news is aku dengan dia takde pape2 dah..siapa dia,tak perlu lah aku nak kata gf aku pun ok,pasal pernah ke dia anggap aku bf dia ?? tak pernah kot..banyak kali aku mintak kapel,macam sampah kot aku kena tolak,phuiii..sory to say lah,kalau kau baca story ni,kau nak menyumpah aku,kau nak benci aku,go on lah weyhh...aku pun dah bosan dengan cara kelakuan kau faham !!!! aku respect kau tapi kau buat aku macam ape je kan..aku rilek je,setiap ayat2 dekat fb kau,semua nye kau mention kan kat aku..bukan aku tak tahu,kau nak kata aku salah kat kau ?? tolong lah yerk,aku tak salah kat kau pun..kau nak tengok perangai sebenar aku,ini dia..kalau aku dah sakit hati dengan orang,aku akan buat ape yang kau buat..jangan kau salah kan aku,kau patut tanya diri kau,kau tu umur dah berapa,tapi perangai tak ubah macam budak2..sekali dua aku boleh terima kau sama kan aku dengan jantan2 kau dulu,tapi bila aku dah kata aku bukan jenis cara macam jantan kau,jangan kau sama kan,kenapa kau sama kan jugak??aku bukan budak2 kecik lah weyh..banyak kali kita gadoh pasal kau tuduh aku macam tu,aku yang mintak maaf,banyak kali aku tunduk dengan kau,tapi kau makin lemak macam aku ni anjing je kan..aku simpan duit semata2 nak jumpa kau kat kuantan,tapi kau tuduh aku dah lain,bukan2,macam2,kau bukak cerita pasal aku kat fb kau,kau mention kan setiap ayat2 kat fb kau untuk aku..hebat weyhhh..aku sabar je weyh,aku sibuk ape yang aku buat,kau tahu,bukan nye aku tak tahu,aku mesej kol kau,bukan langsung takde,ha tapi ntah lah kau ni..tak faham aku..peluang ke2 aku bagi,kau buat lagi,relationship kat fb,elok2 dengan aku,tibe2 dengan jantan lain kau bantai buat relationship..wahhh hebat lah siall..cepat kau dapat pengganti kan..kau memang hot dowh..aku tabik spring 18ribu peratus kat kau lah makcik..hahaha aku orang macam ni mana ade siapa pandang ma..kau buat aku tertunggu hari tu pun macam bangkai dowh..5jam aku macam orang gila kat ts..phuiii !!! memang nyesal lah weyhh...aku ingat kau boleh faham aku,tapi huh kau memang terbaik lah weyhh,..aku dah padam gambar2 kau,aku dah malas nak fikir pasal kau,kau pun kan dah ade bf baru kan,hot kata kan,aku rilek jew..semoga kau bahagia lah weyh dengan baby kau tu..choiiii selamat hari raya lah kawan..kalau kau rasa nak tegur aku,kau tegur lah aku pun bukan heran huh !!! 


the good news is,iv got my own blackberry hee :) 
how i got it??lol malam tu aku ade update kot pasal target aku sebelum raya aku tu,aku nak dapat kan blackberry and motor LC..tapi mana tau malam tu jugak aku dapat beli nset blackberry alhamdulillah permintaan aku di tunai kan allah...aku rasa macam aduhh macm tak caya je dowhh..maklum lah orang susah kata kan haha :D tapi alhamdulillah aku dapat guna blackberry jugakk..so lepas ni target aku motor LC..biarlah takde orang support belakang aku pun,aku tak kisah pun,aku dah biasa life lonely ni..yang penting kita enjoy :)



yang biasa je aku pakai..tak mahal tak murah pun :) janji ade sudah 

so lepas hari isnin ni kan,aku bertambah lagi buzy tau..sebap nya dalam seharian hidup aku,20jam masa aku habis kan pada kerja,wow..gila ke hebat tu ?? ntah lah,its all about money2 tanpa duit ape pun tak dapatkan so kena kerja lebih lah untuk dapat kan duit..so ape2 hal just BBM aku je :P (berlagak sial) hahaha :D 

2 comments:

  1. kalau orang tak suka, tapayah terhegeh2 dah.. =)

    ReplyDelete
  2. M.D: saya tak terhegeh2 kat dia kot...

    ReplyDelete